Webshop Live onder de loep // So you Think you can Sel

Beoordeel

Op woensdag 10 mei 2017 was de 9e editie van het e-commerce event Meet Magento Nederland georganiseerd in DeFabrique te Utrecht. Het evenement is gericht op het vergroten van je online business. Dit jaar kunnen webwinkeliers voor de tweede keer hun webshop laten doorlichten op het podium door een expert jury bestaande uit onder andere Patrick Petersen, Chris Wormhoudt, . Vorig jaar was dit nieuwe concept ‘So You Think You Can Sell’ al een groot succes. Webshops kunnen zich nu aanmelden.

Juiste keuzes maken
Het hebben van een webwinkel is hard werken voor e-commerce professionals. Op dagelijkse basis worden er keuzes gemaakt. En iedere e-commerce omgeving kan wel eens een kritische blik van buitenaf gebruiken. Daarom organiseren wij tijdens Meet Magento op 10 mei, na het succes van vorig jaar, wederom de sessie ‘So You Think You Can Sell’.

Laat je webshop ‘keuren’
Tijdens ‘So You Think You Can Sell’ worden 4 webwinkels live op het scherm aan een expert jury getoond. De expert jury neemt de webshop onder de loep en bekijkt de webwinkel op een aantal punten. Hierover gaan zij in gesprek met de eigenaar van de webwinkel. Het resultaat is goede tips en learnings voor zowel de eigenaar van de webwinkel als voor het publiek.

Vorig jaar heeft Henk Vank, e-commerce specialist bij vechtsportonline.nl, was vorig jaar een van de gelukkigen om het podium op te mogen tijdens So You Think You Can Sell. Henk was super enthousiast dat zijn shop hiervoor was uitgekozen, omdat het hem zeer waardevolle tips opgeleverd heeft. Henk zegt: “Het is toch wel de beste manier om dingen te kunnen leren. Zelf zit je elke dag naar hetzelfde te kijken en anderen kijken er met een frisse blik naar. Die zien dingen die wij zelf dus niet zien. Vandaar dat het dus heel goed is om er een blik op te laten werpen door een ander.”

De expert jury
De expert jury bestaat dit jaar uit: Patrick Petersen, Online and content marketing strategist bij AtMost. Guido Jansen, Chief Psychology Officer bij Euroflorist, Martin van Kranenburg, Docent & trainer conversie optimalisatie, online persuasion bij o.a. Beeckesteijn Business school en Chris Wormhoudt, art director/co founder bij Woodpack.

Jouw webshop ook live onder de loep laten nemen tijdens Meet Magento op 10 mei?
Schrijf deze hier in: https://goo.gl/VZX5Za

Deze sessie tijdens Meet Magento op 10 mei is een aanrader voor iedereen die in de e-commerce werkzaam is. Voor meer informatie over het event en tickets: www.meet-magento.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.