Nieuwe vacaturesite speciaal voor online marketeers

Beoordeel

Nieuwe vacaturesite speciaal voor online marketeers speelt in op behoefte markt

Uit recent onderzoek van Adformatie blijkt dat de vraag naar online marketeers enorm is toegenomen. Het is een van de meest gevraagde functies op dit moment en werkgevers hebben moeite om goede kandidaten te vinden. Om te voldoen aan deze behoefte in de markt en het zoekproces te versimpelen heeft Ecomjobs.nl een vacaturesite speciaal voor online marketeers opgezet. Op de vacaturesite van Ecomjobs.nl is het onder anderen mogelijk voor werkgevers om vacatures te plaatsen en voor werkzoekenden om een CV te uploaden.

“Wij wilden een beter platform ontwikkelen voor aanbieders en zoekers. In het platform zijn handige zoekfuncties ingebouwd. Zo kan op type functie, salaris, plaatsingsdatum, opleidingsniveau, ervaring, en branche geselecteerd worden en zien kandidaten direct op de kaart waar het bedrijf zich in Nederland bevindt. Om werkgevers en werknemers beter te matchen kan een online screening gedaan worden. “ aldus Rolf Neleman en Patrick Heijmans, de twee initiatiefnemers.

Groei en uitbreiding van diensten

Momenteel heeft Ecomjobs.nl ruim 50 vacatures voor online marketeers, van stageplekken, tot juniors, medior en seniors. Het aantal gevraagde functies neemt dagelijks toe. Ecomjobs.nl biedt werkgevers tot 31 december de mogelijkheid gratis vacatures te plaatsen. Na deze datum kunnen bedrijven kiezen uit drie pakketten te weten basis jobs, standard jobs en golden jobs. In de toekomst zal Ecomjobs.nl haar diensten verder gaan uitbreiden. Zo overweegt Ecomjobs.nl met praktische trainingen en workshops te starten. En met een certificeringsprograma voor online marketeers. Inmiddels is Ecomjobs.nl met diverse Hogescholen in gesprek. Zo kunnen afgestudeerden of studenten die op zoek zijn naar een baan, sneller een baan vinden die bij hun past.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.