Thuiswinkelawards 2015

Thuiswinkelawards 2015

In maart 2015 worden voor de vijftiende keer de Nationale Thuiswinkel Awards uitgereikt. Er worden diverse Awards uitgereikt in uiteenlopende categorieën. De opzet van de Nationale Thuiswinkel Awards 2015 is op een aantal punten gewijzigd. Grote webwinkels kunnen zich nog maar voor één publieksprijs aanmelden. Bij de Publieksprijzen XL keren de stemoproepen terug. Deelvakprijzen worden niet meer uitgereikt. Deelname aan de Nationale Thuiswinkel Awards Vakprijzen 2015 staat open voor alle webwinkels die op afstand producten en/of diensten verkopen aan Nederlandse consumenten. Het aanbod dient gesteld te zijn in de Nederlandse taal.

fonQ heeft in 2014 de Thuiswinkel Award in de categorie Huis, Hobby & Cadeau gewonnen. Patrick Kerssemakers, CEO fonQ: “Wij vinden de Nationale Thuiswinkel Awards een erg mooi initiatief. Het zet de webwinkel branche goed op de kaart en daarnaast is het voor ons een goede graadmeter. Het biedt ons inzicht in hoe fonQ als webwinkel gewaardeerd wordt door zowel branchegenoten als de consument”.

Deelname Thuiswinkelawards Publieksprijzen XS

Webwinkels met een totale jaaromzet tot € 4 miljoen worden in het kader van de Nationale Thuiswinkel Awards 2015 ingedeeld bij de Publieksprijzen XS. Webwinkels in Nederland die op afstand producten en/of diensten verkopen aan Nederlandse consumenten kunnen deelnemen aan de Thuiswinkel Awards. Het aanbod dient gesteld te zijn in de Nederlandse taal.
Het inschrijfgeld voor de Publieksprijzen XS bedraagt € 295,- (excl. btw).

Deelname Thuiswinkelawards Publieksprijzen XL

Webwinkels met een totale jaaromzet hoger dan €4 miljoen worden in het kader van de Nationale Thuiswinkel Awards 2014 ingedeeld bij de Publieksprijzen XL. Webwinkels die in Nederland producten en/of diensten op afstand verkopen aan Nederlandse consumenten kunnen deelnemen aan de Thuiswinkel Awards. Het aanbod dient gesteld te zijn in de Nederlandse taal.
Het inschrijfgeld voor de Publieksprijzen XL bedraagt € 350 (excl. btw).

Thuiswinkelawards Vakprijzen

De vakprijzen zijn onderverdeeld in 4 categorieën:

  • Beste Startende Webwinkel van Nederland
  • Beste Mobiele Webwinkel van Nederland
  • Cross-Border E-commerce Awards
  • Beste Webwinkel van Nederland gratis

Deelname aan de Beste Webwinkel van Nederland is gratis voor deelnemers aan de Publieksprijzen XL. Voor Beste Startende Webwinkel van Nederland & Cross-Border E-commerce Awards bedraagt het inschrijfgeld € 350,- (excl. btw). Het inschrijfgeld voor de Vakprijs Beste Startende Webwinkel van Nederland bedraagt € 150,- (excl. btw).  Alle genomineerden ontvangen een rapportage met de beoordeling van de vakjury.

Thuiswinkelawards in cijfertjes

Tijdens de vorige Thuiswinkel Awards in 2014 zijn er 20.211 beoordelingen achtergelaten voor de deelnemers aan de Publieksprijzen XS. De deelnemers aan de Publieksprijzen XL verzamelden 8.255 beoordelingen. #NTAwards was tijdens het gala trending topic in Amsterdam en Utrecht. Via Twitter bereikten thuiswinkelawards 137.656 mensen tijdens de gala-avond en via Facebook bereikten we 6364 mensen in de week van de Publieksprijzen XL. Hiervan was 57% vrouw.

Thuiswinkelawards goede graadmeter?

Zijn de Thuiswinkel Awards een goede graadmeter zoals fonQ CEO Patrick Kerssemakers aangeeft? (Na het winnen van de Thuiswinkel Award in de categorie Huis, Hobby & Cadeau). Laat het hieronder weten of praat mee op ons WebwinkelCommunity Forum.