Webwinkel Community , een fijne community vol met vakidioten die allemaal maar een ding gemeen hebben ” een Webshop “. Verder geen concurrentie onderling waardoor je vrij kunt spreken , goede informatie krijgt en ervaringen kunt delen. Maar ook kan vergelijken hoe andere problemen oplossen.
Aanrader voor webshophouders.

Jouke Siekman

Eigenaar

Het forum van de Webwinkel Community is een plaats waar zowel kleine als grote webwinkeliers elkaar ontmoeten in een besloten omgeving.
Veel kennis is aanwezig over de meest uiteenlopende vraagstukken waar je als eigenaar van een webwinkel tegenaan kunt lopen.
Hoe verbeter je de SEO van je winkel, waar koop je betaalbaar verpakkingsmateriaal en vele andere onderwerpen passeren de revue.
Verder wordt er regelmatig relevant nieuws gedeeld en besproken.
De grote diversiteit aan leden zorgt voor veel expertise over veel onderwerpen waar je als eigenaar van een webwinkel mee te maken kunt krijgen.

Jaap Heijnekamp

lintenkopen.nl

Wanneer je serieus met je webwinkel bezig bent is het delen van ervaringen en het ontvangen van tips van gelijkgezinden een must, en laat dit forum daar nu de ideale plaats voor zijn!

Randau Meijerink

pretmetled.nl

Fijn forum waar je met collega’s kan sparren. Voor vragen, tips en de nodige humor heb ik al veel aan het forum gehad

Marlies Seuntiens

ibizabully.nl

Het beste community waar ik bij zit. Er wordt veel waardevolle informatie gedeeld. Leden geven elkaar goede tips en zien elkaar als collega’s. Er wordt dus veel geholpen en meegedacht. Ik ben dagelijks actief op dit forum. Ik heb er al heel veel geleerd en waardevolle contacten opgedaan. Een aanrader voor elke serieuze webshop.

Claudia van den Berg

ookinhetpaars.nl

Informatief forum waar iedereen elkaar helpt op een fijne manier.

Peter Pastoor

reptielenclub.nl