De plek waar alles samenkomt

Start je net met je webshop? Of ben je juist toe aan het verder profesionaliseren van je webshop? Dan is de webwinkelcommunity jouw plek!
Een plek waar je kan leren, inspireren, vragen mag stellen en advies van experts kan inwinnen. Allemaal met 1 druk op de knop.

Dit heb ik in de jaren geleerd…

Al bijna 15 jaar zit ik in de e-commerce. Met vallen en opstaan heb ik dingen bereikt, en niet bereikt. Met onze webwinkels hadden we binnen een paar jaar een paar ton omzet. Dat ging niet zomaar kan ik je vertellen. Door de jaren heen heb ik veel zaken geleerd. En deze ga ik jou nu ook leren!

Gouden formule

Helaas, er is geen gouden formule die voor iedereen werkt. Wel zijn er ontzettend veel zaken die je kunt toepassen waardoor je omzet kan verdubbelen. Door binnen onze geweldige communiny met de evenzo geweldige leden delen we allemaal onze kennis en ervaring om ook jou stap vor stap te helpen naar jouw volgend doel. Waar wacht je nog op?

Cursus

Photo
Een community waar veel verschillende typen webshopeigenaren lid zijn en veel kennis wordt gedeeld. Veel kennis en vriendelijke leden! Zonder de WebwinkelCommunity had ik veel niet geweten!


Martijn Dijksterhuis

Photo (1)

Het beste community waar ik bij zit. Er wordt veel waardevolle informatie gedeeld. Leden geven elkaar goede tips en zien elkaar als collega’s. Er wordt dus veel geholpen en meegedacht


Claudia van den Berg

Photo (3)

Veel kennis is aanwezig over de meest uiteenlopende vraagstukken waar je als eigenaar van een webwinkel tegenaan kunt lopen. Hoe verbeter je de SEO van je winkel, waar koop je betaalbaar verpakkingsmateriaal en vele andere onderwerpen passeren de revue.


Klaas Koopman

Photo
Erg blij onderdeel te zijn van deze leuke community. Altijd fijn om op niveau te sparren met collega ondernemers.


Nander Knobben

Dit is wat je krijgt als lid van WebwinkelCommunity Premium!

Online coaching 2020

Maandelijkse online marketing coaching en ‘Ask me anything’ van Patrick Heijmans

WWC Academy

Ontvang alle WWC Expert cursussen + opnames van alle WWC Events en Masterclasses

WWC Community

De #1 online webshop community voor successen delen, vragen stellen, netwerken en meer!

Maandelijkse coaching

Er komt veel op je af als je net een webshop gestart bent of net hebt besloten om dit full-time te gaan doen. Kijk maar eens naar de afbeelding hiernaast. Er zijn ontzettend veel dingen waar je rekening mee moet houden. Wij gaan je hierin coachen!

Wat ik in al die jaren geleerd heb ik dat je een stok achter de deur moet hebben, iemand waarmee je kan sparren en jouw op de juiste manier stap voor stap begeleid naar meer gerichte bezoekers en verkopen!

Wij nemen je aan de hand op deze mooi reis. We geven aan wat je moet doen, welke volgorde het beste werk en ook de reden waarom we dit doen.  Met de unieke challenges in onze community kun je alleen, of samen met andere, deze aangaan en deze direct in de prakijk brengen. Oja, en vergeet vooral niet iedere keer je successen te delen!

Delen is namelijk vermenigvuldigen. Wees niet bang om te delen in de community. Je krijgt er bijzonder veel voor terug. Waar jij nu tegen aanloopt, deproblemen die je hebt, hebben andere al meegemaakt. Durf dus te vragen en te delen.

Internet Marketing Tree

Membership Gedeelte

Apart gedeelte in het forum voor onze leden

Kennissessies

Voorrang bij de offline kennissessies (1x per kwartaal)

Retailtrends

Toegang tot retailtrends.nl (t.w.v. € 275,00)

Partner korting

Kortingen op diversen pakketten van partners

Cursussen

Gratis en betaalde Ecommerce cursussen voor iedereen

Ecommerce Tools

Gratis tools die we ter beschikking stellen (t.w.v € 778.80)

Eigen pagina

Je eigen webwinkel pagina (t.w.v. €250,00)

Premium support

Gratis support van onze experts en aangesloten partners

Webinars

Maandelijks inspirerende nieuwe webinars

Ask me anything sessies

1x per maand organiseren wij een LIVE vraag- en antwoordsessie voor leden. Je kunt hierin al je vragen stellen over de module en challenge die je volgt maar je mag ook off topic je andere brandende vragen stellen over je online marketing strategie, ondernemerschap of persoonlijke ontwikkeling.

Deze webinars vinden plaats op woensdag.

Patrick Heijmans 209

De Webwinkel Community

In onze community met gelijkgestemde webwinkeliers kun je vragen stellen, kennis delen, successen vieren en inspiratie vinden. Zo krijg je directe feedback van ons team en andere leden die jou precies kunnen vertellen hoe zij hetgeen hebben gedaan waar jij op dat moment ook mee bezig bent.

Daarnaast leent onze community zich ook perfect voor het vinden van samenwerkingsverbanden. Binnen het platform heeft iedereen een eigen profiel, kun je privé berichten sturen en zelfs eigen groepen starten voor specifieke onderwerpen of voor leden binnen bepaalde regio’s. Het ideale warme bad voor ondernemers!

Wwc

Kennis delen

Leer van andere ondernemers wat voor hen het beste werkt!

Feedback vragen

Stel je vragen en krijg feedback op je website / plannen

Successen delen

Niets zo aanstekelijk als een succesvol voorbeeld

Netwerken

Breid je netwerk uit met inspirerende ondernemers

Samenwerkingen

Vriendschap verdubbelt vreugde en halveert smart

Kennissessies

Ontmoet gelijkgestemde webwinkeliers in real life

Klaar om ook te groeien? Meld je nu aan!

[rpt name=”premium”]

©2021 WebwinkelCommunity

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?