104 interessante feiten over mobiele marketing

Mobiele marketing is een van de nieuwste vormen van digitale reclame, en het bezit al een prominente plek op het gebied van marketing.

Het heeft een onopvallend sneeuwbal effect gehad – bijna 85% van de gebruikers keren herhaaldelijk terug naar hun mobiele apparaten voordat ze een zakelijke beslissing nemen. Daardoor kan je 85% van de beslissingen van klanten beïnvloeden door persoonlijke en tijdgevoelige gegevens aan je publiek te tonen.

Verscheidene marketingkanalen worden in één apparaat gecombineerd. Of dat nu gaat om sociale media promotie, e-mails of video-inhoud; Je leads krijgen het commerciële bericht ongeacht hun fysieke locatie.

Je kunt een slimmer dialoog met je publiek maken door middel van advertenties in een game, push notificaties, QR-codes of sms’en. Elk van deze kanalen kan je merkbewustzijn en klantenbinding vergroten.

Als je geïnteresseerd bent in het verkrijgen van deskundige kennis over M-commerce en het opbouwen van je bedrijfsstrategie, raadpleeg dan deze infographic van websitebuilder.org. Deze  geeft namelijk zicht op 104 interessante feiten over de opkomst van mobiel marketing op een zeer visuele manier.

mcommerce

Er zijn verschillende dingen die je kunt overwegen voordat je investeert in M-commerce. Google maar eens naar tips voor een mobiel gerichte webwinkel, je komt meer dan voldoende tips tegen. Ik ben benieuwd welke tips jij hebt gelezen en ook in gebruik hebt genomen. Plaats ze hieronder om ook andere webwinkeliers te helpen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *