mijnwebwinkel

Webwinkelcommunity & Mijnwebwinkel, de community voor professionals!

Webwinkelcommunity is de grootste en actiefste community voor webshops. Met veel extra’s om ook jouw webwinkel naar een hoger niveau te brengen.

Wat zeggen andere webwinkeliers over webwinkelcommunity

Fijn forum waar je met collega's kan sparren. Voor vragen, tips en de nodige humor heb ik al veel aan het forum gehad
Wanneer je serieus met je webwinkel bezig bent is het delen van ervaringen en het ontvangen van tips van gelijkgezinden een must, en laat dit forum daar nu de ideale plaats voor zijn!
Randau Meijerink
Randau Meijerink
07:25 07 May 18
Een community waar veel verschillende typen webshopeigenaren lid zijn en veel kennis wordt gedeeld. Veel kennis en vriendelijke leden! Zonder de WebwinkelCommunity had ik veel niet geweten!
The Flipped Table
The Flipped Table
10:57 24 Mar 18
Het beste community waar ik bij zit. Er wordt veel waardevolle informatie gedeeld. Leden geven elkaar goede tips en zien elkaar als collega's. Er wordt dus veel geholpen en meegedacht. Ik ben dagelijks actief op dit forum. Ik heb er al heel veel geleerd en waardevolle contacten opgedaan. Een aanrader voor elke serieuze webshop.
Claudia van den Berg
Claudia van den Berg
21:16 24 Jan 18
Actieve community met een mooi forum. Dagelijks zijn er webwinkeliers te vinden die met elkaar ervaringen delen. Doordat het forum besloten is, kan er meer informatie gedeeld worden die je normaal op een publiek forum niet terug vindt.
Stichting WebwinkelKeur
Stichting WebwinkelKeur
14:20 19 Dec 17
Webwinkel Community , een fijne community vol met vakidioten die allemaal maar een ding gemeen hebben " een Webshop ". Verder geen concurrentie onderling waardoor je vrij kunt spreken , goede informatie krijgt en ervaringen kunt delen. Maar ook kan vergelijken hoe andere problemen oplossen.Aanrader voor webshophouders.
Jouke Siekman
Jouke Siekman
13:01 26 Oct 18
Het forum van de Webwinkel Community is een plaats waar zowel kleine als grote webwinkeliers elkaar ontmoeten in een besloten omgeving.Veel kennis is aanwezig over de meest uiteenlopende vraagstukken waar je als eigenaar van een webwinkel tegenaan kunt lopen.Hoe verbeter je de SEO van je winkel, waar koop je betaalbaar verpakkingsmateriaal en vele andere onderwerpen passeren de revue.Verder wordt er regelmatig relevant nieuws gedeeld en besproken.De grote diversiteit aan leden zorgt voor veel expertise over veel onderwerpen waar je als eigenaar van een webwinkel mee te maken kunt krijgen.
Jaap Heijnekamp
Jaap Heijnekamp
19:08 09 Aug 18

Waarom Webwinkelcommunity?

  •  Gratis forum
  •  Branchebescherming
  •  Offline meetings
  •  Bedrijfsbezoeken
  •  Exclusieve ledenacties
  •  Sparren met webwinkeliers

 

 

 

Kennissessies gewoon face2face

WWC Offline

 

 

 

Mijnwebwinkel ❤ Webwinkelcommunity

Samen met Mijnwebwinkel wil webwinkelcommunity webwinkeliers helpen om het beste uit hun webwinkel te halen. Dit kunnen we op verschillende manieren doen. Meld je aan bij onze community en laat je begeleiden naar een succesvolle webwinkel!

Meld je nu #gratis aan