Abonneren op Webwinkelcommunity

Meer informatie

Bij alles er op webwinkelcommunity.nl gebeurt staat onze redactionele onafhankelijkheid centraal. Dit heeft betrekking op de gehele community. Om de kwaliteit en groei van de community te waarborgen kunnen we jullie steun goed gebruiken. Een gedeelte ontvangen we natuurlijk al door jullie reviews en de activiteiten op het platform. Maar ook financieel kun je je steentje bijdragen. Kies daarvoor één van onze abonnementen. Op deze manier kunnen we blijven doen waar we goed in zijn.

De diverse abonnementen binnen onze community vallen onder de bepalingen van de Wet koop op afstand. Vanaf het moment van afsluiten heb je veertien dagen bedenktijd. Indien je besluit om alsnog geen abonnement af te sloten, dan zullen wij direct het betaalde bedrag terugstorten.

De minimale contractduur van een abonnement bedraagt twaalf maanden. Bij betaling doormiddel van een eenmalige betaalmethode zoals iDeal en PayPal wordt het abonnement na een jaar automatisch beëindigd. Bij betaling per automatische incasso wordt het abonnement stilzwijgend verlengd en kan er vanaf een jaar na afsluiting opgezegd worden.

Wat zeggen andere over de WebwinkelCommunity

Fijn forum waar je met collega's kan sparren. Voor vragen, tips en de nodige humor heb ik al veel aan het forum gehad
Wanneer je serieus met je webwinkel bezig bent is het delen van ervaringen en het ontvangen van tips van gelijkgezinden een must, en laat dit forum daar nu de ideale plaats voor zijn!
Randau Meijerink
Randau Meijerink
07:25 07 May 18
Een community waar veel verschillende typen webshopeigenaren lid zijn en veel kennis wordt gedeeld. Veel kennis en vriendelijke leden! Zonder de WebwinkelCommunity had ik veel niet geweten!
The Flipped Table
The Flipped Table
10:57 24 Mar 18
Het beste community waar ik bij zit. Er wordt veel waardevolle informatie gedeeld. Leden geven elkaar goede tips en zien elkaar als collega's. Er wordt dus veel geholpen en meegedacht. Ik ben dagelijks actief op dit forum. Ik heb er al heel veel geleerd en waardevolle contacten opgedaan. Een aanrader voor elke serieuze webshop.
Claudia van den Berg
Claudia van den Berg
21:16 24 Jan 18
Actieve community met een mooi forum. Dagelijks zijn er webwinkeliers te vinden die met elkaar ervaringen delen. Doordat het forum besloten is, kan er meer informatie gedeeld worden die je normaal op een publiek forum niet terug vindt.
Stichting WebwinkelKeur
Stichting WebwinkelKeur
14:20 19 Dec 17
Webwinkel Community , een fijne community vol met vakidioten die allemaal maar een ding gemeen hebben " een Webshop ". Verder geen concurrentie onderling waardoor je vrij kunt spreken , goede informatie krijgt en ervaringen kunt delen. Maar ook kan vergelijken hoe andere problemen oplossen.Aanrader voor webshophouders.
Jouke Siekman
Jouke Siekman
13:01 26 Oct 18
Het forum van de Webwinkel Community is een plaats waar zowel kleine als grote webwinkeliers elkaar ontmoeten in een besloten omgeving.Veel kennis is aanwezig over de meest uiteenlopende vraagstukken waar je als eigenaar van een webwinkel tegenaan kunt lopen.Hoe verbeter je de SEO van je winkel, waar koop je betaalbaar verpakkingsmateriaal en vele andere onderwerpen passeren de revue.Verder wordt er regelmatig relevant nieuws gedeeld en besproken.De grote diversiteit aan leden zorgt voor veel expertise over veel onderwerpen waar je als eigenaar van een webwinkel mee te maken kunt krijgen.
Jaap Heijnekamp
Jaap Heijnekamp
19:08 09 Aug 18