Slimshops

Contactinfo

Hoogstraat 5 – Veghel 0413-794551 klantenservice@slimshops.nl www.slimshops.nl

Slimshops is opgericht in 2005 en staat vanaf dag 1 voor persoonlijk contact, eerlijk advies, goede service en de prima prijzen.

Ons streven is om U altijd direct en eerlijk te woord te staanWe zijn telefonisch goed bereikbaar en vinden het fijn om u persoonlijk te adviseren. Bij Slimshops is het contact met de klant op een hoog niveau, efficiënt en effectief. Wij zijn gevestigd in Veghel, Brabant. Hier werken we met ons team van specialisten maar aan één ding en dat is te zorgen dat we elke dag uw verwachtingen overtreffen.

Vanuit ons kantoor in Veghel beantwoorden wij al uw vragen, verwerken wij uw orders, bouwen we onze webwinkels en zijn we continue bezig om onze service aan u te verbeteren. Dit is waar onze klantenservice voor staat, direct, goed en snel.

Bij alle beslissingen stellen we altijd de vraag; “Wordt onze klant hier beter van”.

Dit omdat we maar eén ding willen: “Happy Customers”. Klanten die blij worden van ons juiste advies, service en de producten en diensten die we leveren”

Onze producten worden dagelijks vanuit verschillende distributiecentra door heel Nederland en België verstuurd.

Op dit moment heeft Slimshops drie business units / specialisaties met elk een team van productspecialisten. In al onze shops verkopen we een breed assortiment van kwaliteitsproducten van topmerken tegen de beste prijs.

Locatie

©2021 WebwinkelCommunity

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?