Prepz

Prepz

prepz_logo

Contactinfo

  • Brugstraat 11, Almelo
  • 085-3033729
  • Info@prepz.nl

Prepz.nl is de webshop voor preppers in Nederland. Opgericht in 2016 en van een zolderkameronderneming uitgegroeid tot een volwaardige onderneming, gericht op het vergroten van de zelfredzaamheid van zijn klanten. Prepz is opgericht door Nander Knobben tijdens zijn studie. Nander’s hart gaat sneller kloppen van alles wat mensen meer vrijheid, autonomie en onafhankelijkheid geeft. Zo blogt hij op het vrijbuitersnest.nl over zijn duurzame weg naar een financieel onafhankelijk leven en runt hij samen met zijn team prepz.nl, de webshop voor een zelfredzamer leven.

Of je nou wil beginnen met preppen of compleet off-grid wilt gaan leven. Prepz.nl heeft de producten en kennis om jou te helpen je droom te verwezenlijken. In het uitgebreide assortiment vind je producten als noodpakketten, noodrantsoenen, Bug-out-bags, survival kits, noodradio’s en nog veel meer.

Prepz.nl is een Nederlandse webshop en is sinds 2018 naast Nederlandstalig, ook volledig Engelstalig bereikbaar en hiermee actief in heel Europa. Alle producten worden geleverd uit eigen voorraad. Voor 16:00 besteld is dezelfde dag verzonden & afhalen bij het magazijn in Ootmarsum is ook altijd mogelijk.

Voor persoonlijk advies kunt u ons altijd bereiken tussen 9:00 en 21:00 op 085-3033729, via onze chat of door ons een e-mail te sturen op info@prepz.nl. We streven ernaar om e-mails die voor 18:00 binnenkomen dezelfde dag nog te beantwoorden.

In onze webshop richten wij ons op de verkoop van kwaliteitsproducten. Mocht het voorkomen dat een product toch niet bevalt, dan heeft u altijd de mogelijkheid het product binnen 30 dagen kosteloos te retourneren. No questions asked!

Last but not least. Bent u in het pittoreske Ootmarsum, en heeft u zin in een kof koffie of thee? Kom dan gezellig langs voor advies of een praatje. We vinden het altijd leuk om mensen te ontmoeten met vergelijkbare doelen & interesses als de onze.

 

 

prepz

Locatie