knoesterdesign

Knoesterdesign

Contactinfo

Parallelweg 9 9693CL Bad Nieuweschans 06 44659655 info@knoesterdesign.nl knoesterdesign.nl

Ben je op zoek naar wooninspiratie of woonideeën? Bij Knoester Design vind je stoere meubelen, lampen en accessoires. Bij ons vind je de mooiste meubelen en accessoires die ervoor zorgen dat jouw huis echt jouw thuis wordt.

De wensen van onze klanten veranderen continu en hier spelen we op in door regelmatig onze assortiment aan te passen. We hebben daarom ook diverse woonstijlen die passen bij de laatste trends, zoals landelijk, modern, klassiek, Scandinavisch of industrieel.

Je look wordt helemaal compleet door verschillende woonstijlen te combineren. Door robuuste en stijlvolle materialen te combineren met je eigen smaak zorg je voor spanning in je interieur en krijgt jouw woonruimte een eigen karakter die perfect aansluit bij jouw stijl.

Om de juiste sfeer te creëren is het belangrijk dat je de juiste verlichting kiest. De verlichting op een werkplek zal anders zijn dan de verlichting om sfeer te creëren. Daarbij is het belangrijk dat de verlichting in de juiste verhouding tot elkaar staat. Bij Knoester Design kun je verlichting vinden voor elke ruimte en in elke stijl. Ook zijn er regelmatig aanbiedingen op verlichting of lampen.

Onze producten bestel je heel gemakkelijk online en betalen kan met verschillende betaalmethoden en achteraf betalen is geen probleem. Verzending binnen Nederland is bij bestellingen vanaf € 50,-
gratis.

Locatie

©2021 WebwinkelCommunity

Login met je gegevens

of    

Je gegevens vergeten?

Create Account