Japansethee

Japansethee

japanse-thee-logo

Contactinfo

Ons verhaal start in augustus 2016, toen we op doorreis waren in Japan. Als fervente groene thee liefhebber hadden we reeds enkele bezoeken gepland aan de Japanse thee velden. Tijdens onze reis kwamen we dagelijks in contact met de prachtige producten en thee van de Japanse cultuur. We hebben beslist om contact te houden met de lokale theeboeren om deze prachtige en sommige ongekende theeën te importeren in België en deze te verkopen.

Het aanbod Japanse groene thee is in België vrij beperkt tot enkele soorten waarvan de herkomst niet altijd duidelijk is. Dit vonden wij jammer en daar willen wij van japansethee.be graag wat aan veranderen. Om die reden bieden wij verschillende soorten aan, waaronder een paar gekende namen maar het overgrote deel is uniek en ongekend buiten Japan.

Wist u dat Japanse sencha meerdere oogstmomenten heeft per jaar, met elk hun uitzonderlijke smaak en aroma. Wij hebben Wakoucha, Japanse zwarte thee en Sakura kersenbloesem aan ons gamme toegevoegd, welke ongekend zijn buiten Japan. Voor elk type theedrinker, of je nu beginner of ervaren theedrinker bent hebben wij een product dat bij U past.

Op deze manier hebben we een unieke selectie van Japanse theeën gemaakt, die ter plaatse in Japan geproefd en uitgekozen zijn. Uiteraard is de biologische thee ons niet ontgaan, onze biologische thee heeft het JAS bio lable wat erkend is voor de Europese markt.

Wij proberen de Japanse ideologie, zijnde respect voor het product van begin tot het einde te respecteren. Daarvoor hebben wij ook gekozen om te verpakken in lucht en lichtdichte hersluitbare verpakking om het uitzonderlijke aroma en smaak van de Japanse thee te bewaren.

Indien u nog vragen heeft aarzel niet ons te contacteren.

japanse-thee website
sfeer-150x150
japanse-hojicha-biologische-thee-150x150
Kabuse-sencha-150x150
sakura-150x150
theekit-150x150

Locatie