Fastenyourbeansbelt

Fastenyourbeansbelt

fybb logo

Contactinfo

Fasten Your Beans Belt is een hedendaags label dat leren riemen en accessoires voor mannen maakt. Het label werd in 2010 opgericht en heeft sinds die tijd al vele mensen blij gemaakt met hun leren kwaliteitsproducten. Fasten Your Beans Belt wordt gekenmerkt door oog voor detail en een robuuste ‘look and feel’.

Het leer wordt op ecologische wijze gelooid en wordt vervolgens in een atelier op ambachtelijke wijze met de hand vervaardigd tot het uiteindelijke product. De producten zijn beschikbaar in zeven verschillende kleuren. Inmiddels zijn er twaalf verschillende designs met bijzondere patronen en twee designs zonder patroon. De ruime keuze aan designs zorgt ervoor dat er voor elke gelegenheid een geschikte Fasten Your Beans Belt riem beschikbaar is. Zoek je een neutrale riem voor bij je zakelijke pak? Misschien is het design Comb in de kleur cognac een goede optie voor jou! Zoek je een riem met een apart patroon voor op je jeans? Check dan het design Cube! De riemen kunnen prima bij zowel casual als zakelijke gelegenheden gedragen worden.

De patronen worden met een laser in het leer gebrand. Een moderne techniek, waarmee alles mogelijk is! Nadat de riemen gelaserd zijn, worden ze gewassen zodat ze de kenmerkende robuuste look van Fasten Your Beans Belt krijgen. Het principe waar mee gewerkt wordt is een uniek ‘cut to length systeem’ waardoor iedereen zijn riem exact op maat kan maken. Hierdoor zijn te grote of te kleine riemen verleden tijd!

De riemen en accessoires van kunnen besteld worden via de webshop; www.fastenyourbeansbelt.com. Het is zelfs mogelijk om via de website je riem te laten personaliseren. Zo kun je bijvoorbeeld je naam in de riem of gesp laten laseren of de naam van je vriend om de riem aan hem cadeau te geven. Zo heb je zeker weten een ‘one of a kind’ product waar je jarenlang plezier van hebt! Als je je bestelling geplaatst hebt, wordt deze verpakt in een mooie doos en ontvang je je bestelling zo snel mogelijk op je deurmat.

Naast de webshop zijn de riemen verkrijgbaar in meer dan honderd winkels in Nederland, Frankrijk en Zwitserland. Als je je leren riem koopt in een van deze winkels, zal de riem speciaal voor jou ter plekke op maakt gemaakt worden. Wat wil je nog meer?

Fastenyourbeansbelt website

Locatie