Cristallo Mozaïek

Contactinfo

Voormolenerf 7 Tilburg 013-4553960 / 06-20848755 [email protected] www.cristallo.nl

Cristallo heeft diverse webshops en bestaat sinds 2007.

Enerzijds verkoopt Cristallo via www.kralenplankjes.nl een assortiment “kralenplanken”, bekend van de kleurklassen op de basisschool als educatief speelgoed. Particulieren en scholen kunnen terecht voor verschillende soorten kralenplanken en hulpmiddelen, alsmede voor het gratis downloaden van honderden kralenplank voorbeelden.

Daarnaast biedt Cristallo een groot assortiment complete mozaïekpakketten aan voor kinderen en volwassenen. Deze pakketten zijn samengesteld met alle benodigde materialen om een mooi mozaïek te maken. De kinderpakketten zijn speciaal samengesteld voor gebruik door kinderen; aansprekende items, vrolijke kleuren, te mozaïeken in 1,5 – 3 uur en daarom zeer geschikt als creatieve invulling voor bijvoorbeeld kinderfeestjes thuis. Alle kinder-mozaïekpakketten zijn te vinden op www.cristallo.nl en zijn daar overzichtelijk gerangschikt in categorieën spiegeltjes, fotolijstjes, dienbladen, letters, wandborden en meer.

Voor volwassenen heeft Cristallo tientallen mogelijkheden om een prachtig mozaïek te maken; uiteraard ook als complete mozaïekpakketten. Een ideaal kado voor jezelf of een ander, maar zeker ook geschikt voor gezellige creatieve groepsactiviteiten met vriendinnen, collega’s, familie, etc.. De webshop www.mozaiekpakket.nl bevat alle mozaïekpakketten oor volwassenen, aangevuld met een uitgebreide selectie van de kinder-mozaïekpakketten. Zo maakt dit een zeer uitgebreid aanbod van mozaïekpakketten voor jong en oud.

Tot slot verkoopt Cristallo ook een assortiment losse mozaïekmaterialen, zoals kunststof mozaïeksteentjes. Deze worden exclusief voor Europa door Cristallo uit het verre Oosten geïmporteerd. Service en een goede prijs-/kwaliteitverhouding zijn belangrijke pijlers van Cristallo. Levertijden zijn zeer kort (alles uit eigen voorraad leverbaar, binnen 2 werkdagen heeft de klant alles in huis) en de kwaliteit van producten is een continue aandachtspunt bij productontwikkeling.

Locatie

©2020 WebwinkelCommunity

Login met je gegevens

of    

Je gegevens vergeten?

Create Account