Aldoor

Waar de uitverkoop ooit op twee momenten in het jaar plaats vond is het de laatste jaren steeds normaler voor (online) winkels geworden om ook buiten juli en januari met finke actie ste komen. Het is een doorlopend feest geworden van mid-season sale, Black Friday, winter sale en zo goed als elke andere feestdag of specifiek moment wordt aangegrepen om een nieuwe actie op te zetten.

Shop altijd in de sale

En als consument kun jij daarvan natuurlijk profiteren. Zoek jij een nieuwe spijkerbroek van je favoriete merk? Dan is er een grote kans dat ergens een winkel is met een sale of outlet actie van jouw merk. Aldoor maakt het gemakkelijk voor je om zo snel mogelijk die sale aanbiedingen te vinden en de beste deal te scoren.

Naast zoeken op merk kun je uiteraard ook in onze categorieën zoeken. Of het nu een douchecabine, een paar slippers of een robotstofzuiger is, we hebben bijna alles. Je hoeft ook niks extra’s te doen om van de korting te profiteren. Er is geen kortingscode nodig, want de aangesloten winkels hebben de korting al verwerkt in de outlet prijs.

Kanaal voor webshops

Voor webwinkeliers biedt Aldoor.nl een kans om een marketingkanaal te gebruik specifiek voor hun outlet producten of sale aanbiedingen. Sluit je shop aan en wij checken dagelijks je aanbiedingen om onze gebruikers daar op onze website en per email over te informeren.

Contactinfo

Locatie: Burg. Loeffplein 70D  Den Bosch
Telefoon: 073 203 2071
Email:-
URL: www.aldoor.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *