Gratis online meetings

Gratis Online Kennissessie

Normaal gesproken proberen we bij de webwinkelcommunity 1x per kwartaal een offline kennissessie te organiseren voor onze leden. De eerste stond in maart gepland maar moesten we helaas afzeggen door de coronacrisis. Diverse leden hebben aangegeven dat ze het heel jammer vinden dat dit niet is doorgegaan. Persoonlijk vind ik het ook ontzettend jammer en ben daarom op zoek gegaan naar alternatieven.

Waarom dit idee?

Er zijn ontzettend veel e-commerce gerelateerde events. Helaas moeten de meeste tot 1 juni worden gecanceld of worden ze vooruit geschoven. Ik hoop dat de meeste nog wel doorgang kunnen vinden op een andere datum, maar dat is op dit moment koffiedik kijken.

Omdat ik het toch belangrijk vind dat je als webwinkelier & e-commerce expert met gelijk gestemde moet kunnen praten (buiten ons forum om natuurlijk) Heb ik besloten om een dagelijkse open Google Meet te gaan organiseren.

 Wanneer zijn deze online e-commerce meet-ups?

Ik ben van plan om deze dagelijks van 10:00 uur tot 11:00 uur te houden zodat iedereen de kans en tijd heeft om een keer deel te nemen. En natuurlijk op vrijdag van 16:00 tot 17:00 uur voor de #vrijmibo
Heb je een vraag, laat het dan van te voren even weten. Misschien dat we dagelijks een ander onderwerp kiezen om over te hebben.

Hoe werkt het?

Op deel te kunnen nemen aan deze online meetings heb je alleen een camera & microfoon nodig. Of het nu op je laptop, telefoon of desktop is. Je kunt overal meedoen. Het enige wat je hoeft te doen is op deze link te klikken: https://www.webwinkelcommunity.nl/evenement/online-meeting/

Hier zie je meer informatie over de meeting en kun je direct gratis deelnemen door op de knop te klikken. Doe je dit via de telefoon dan moet je misschien onderaan even de app downloaden.
Heb je dit gedaan, dan opent er een Google Meet scherm (op de desktop) dat er zo uitziet:
Google Meet

Hier ben ik ingelogd op mijn desktop met een Gmail account maar zonder camera of microfoon. Je kunt nu rechts klikken op nu deelnemen.
Heb je geen Google account? Geen probleem, ook dan kun je deelnemen, vul even je naam in en vraag om deel te nemen.

Heb je nog nooit in een online meeting gezeten? Geen probleem, hier kun je makkelijk bekijken hoe het werk, voor de meeste is het wel even wennen om online met elkaar te praten. Na verloop van tijd is het niet anders dan dat je gewoon met elkaar aan het praten bent.

Heb je suggesties voor een bepaald onderwerp? Laat het hieronder in de comments weten, ook in het forum van de webwinkelcommunity komen mooie onderwerpen voorbij.

Welke onderwerpen zijn er?

We zullen deze pagina blijven updaten om ervoor te zorgen dat je kunt zien wanneer er welke onderwerpen zijn.

Maandag 30 maart:
Dinsdag 31 maart:
Woensdag 1 april:
Donderdag 2 april:
Vrijdag 3 april:

Voor de degene die met een telefoon willen deelnemen heb ik hieronder de linkjes geplaatst van de apps voor Android en Apple

Google meet voor Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.meetings&hl=nl
Google meet voor Apple: https://apps.apple.com/us/app/hangouts-meet-by-google/id1013231476

Wie zie ik allemaal tijdens deze online meetings? En vergeet vooral niet de onderwerpen in de comments te zetten!

Laatste update

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2020 WebwinkelCommunity

Login met je gegevens

of    

Je gegevens vergeten?

Create Account