Genonimeerden Beste Kadowebshop 2014 Award bekend

22 kadowebshops genonimeerden voor beste kadowebshop

De afgelopen weken hebben webshops zich aangemeld voor de Beste Kadowebshop 2014 Award, waarbij zij kans maken op een advertentiepakket twv respectievelijk €1500,–, € 750,– en € 350,–.

Genomineerde webshops

Inmiddels zijn alle genomineerden bekend. Maar liefst 22 kadowebshops zullen de komende weken strijden om de eer van deze titel. Namen van de genomineerden zijn onder andere YourSurprise, Megagadgets, VT Wonen en Kadogalerie. Een overzicht van alle genomineerden staat op http://www.eenkadovoor.nl/blog/award/

Stemprocedure

De komende weken zullen de genomineerden stemmen verzamelen, om zo deze mooie titel in de wacht te slepen. De uiteindelijke uitslag zal mede bepaald worden door het oordeel van een onafhankelijke jury. Bezoekers van @eenkadovoor konden zich hier de afgelopen weken voor aanmelden. Random zijn er drie deelnemers uit geloot. Zij zullen de kadowebshops op vijf punten beoordelen en dit eindoordeel zal meetellen voor de uiteindelijke plaats. Het stemmen is mogelijk tot 5 november 2014. De Award zal op 7 november 2014 uitgereikt worden.

Kadopakketten

Consumenten die hun stem uitbrengen, maken kans op 1 van de 6 kadopakketten ter waarde van € 130,–. De kadopaketten hebben diverse thema’s, waardoor het stemmen voor iedereen interessant is.