Ecommercerun: 16 oktober eerste lustrumeditie

Webwinkel Weblog organiseerde in 2012 voor het eerst de Ecommercerun, wat destijds nog een loop was voor een select groepje deelnemers. Maar al snel groeide het uit tot het grootste sportevenement van de ecommerce-branche. Zondag 16 oktober vindt de run alweer voor de vijfde keer plaats en wij zijn erbij.

Onze verwachtingen van de lustrumeditie zijn hooggespannen en als we initiatiefnemer en organisator Dirkjan Vis mogen geloven, zullen de deelnemers ook deze editie niets tekortkomen.

“Thuisbezorgd.nl zorgde afgelopen jaren voor een heerlijke lunch en online winkelcentrum Beslist.nl is net als vorig jaar hoofdsponsor. Met dergelijke bedrijven aan onze zijde zijn we verzekerd van een geheel verzorgde dag, die hopelijk zijn voorgangers weer kan overtreffen.”

De sponsoren zijn dus wederom bekend en qua deelnemers rekent Dirkjan op een groot aantal terugkerende deelnemers die mogen genieten van een mooi hardloopevent dat mede dankzij hoofdsponsor Beslist.nl mogelijk wordt gemaakt. Vorig jaar gaf Mark Tuitert een heuse Olympische warming-up. Wat Webwinkel Weblog dit jaar in petto heeft, wil Dirkjan nog niet verklappen. Maar dat het weer een spektakel zal worden, staat volgens hem vast.

Nieuw: Ecommercerun ambassadeurschap

Na vier succesvolle Ecommerceruns wordt de schare trouwe fans, die ook na de run veelal de hardloopschoenen blijven onderbinden, steeds groter. Daarom wordt er dit jaar voor het eerst gewerkt met ambassadeurs. De ecommerce-specialisten van JMango360, Checklist Webwinkel, WebwinkelKeur, Ginger Payments en Robin vervullen dit jaar de rol van ambassadeur en hebben al toegezegd hun beste beentje voor te zetten.

In eerste instantie liep je als deelnemer van de Ecommercerun standaard tien kilometer. Maar om de run voor een breder publiek toegankelijk te maken, is er ook een variant van zes kilometer. Daarnaast is er gelegenheid om bij te praten met branchegenoten en te netwerken.

Wil jij net als wij deelnemen aan het grootste sportevent van de ecommerce-branche? Haal dan snel je hardloopschoenen van zolder, markeer zondag 16 oktober in je agenda en begin dan net als wij met lopen.