10 jaar e-commerce-dag in Keulen

Op vrijdag 17.05.2019 biedt de e-Commerce Day, mede mogelijk gemaakt door real.de, online retailers, fabrikanten en andere geïnteresseerde partijen de mogelijkheid om nieuwe functies te ontdekken en meer te weten te komen over de nieuwste trends op het gebied van e-commerce. Meer dan 100 exposanten presenteren hun diensten en bieden de mogelijkheid om elkaar te leren kennen. Bovendien zijn er meer dan 30 lezingen voor de bezoekers.

10 jaar e-commerce-dag in Keulen 1
real.de e-Commerce Day 25.05.2018

Met 1800 deelnemers in de afgelopen jaren heeft de e-commerce-dag zich in 10 jaar tijd ontwikkeld tot een belangrijk industrie-evenement.

Informeren, ontdekken, uitwisselen

Op 17 mei 2019 krijgen online retailers, fabrikanten met een eigen online-detailhandel en diegenen die geïnteresseerd zijn in de e-commercebranche de mogelijkheid om informatie te verkrijgen van 9.00 uur tot 18.00 uur: meer dan 30 sprekers zullen praten over nieuwe bevindingen en actuele trends in e-commercezaken en presenteren praktische oplossingen voor dagelijkse online zaken.

Meer dan 100 exposanten presenteren hun diensten op een oppervlakte van meer dan 4000 m² in het RheinEnergieSTADION in Keulen. Onder de exposanten zijn ook 15 startende bedrijven.

Een avond vullend programma

De 10e e-Commerce Day wordt afgesloten met een ondersteunend programma met spannende stadion rondleidingen, grote verjaardagscampagnes en de legendarische after-show party na de beursdag.

10 jaar e-commerce-dag in Keulen 2
real.de e-Commerce Day 25.05.2018

De e-Commerce Day Beach BBQ vindt voor de tweede keer plaats op de vooravond van 16 mei. Hier kunnen alle deelnemers in een ontspannen sfeer en met een heerlijk barbecue buffet in de stemming komen voor de e-Commerce Day. Iedereen die wil kan ook de streid met zijn collega’s aangaan in een potje beachvolleybal.

Alle informatie en tickets voor de e-Commerce Day 2019 zijn beschikbaar op: www.ecommerceday.de

Als Media Partner mogen we ook 4 kaarten weggeven! Laat het weten of je deze wilt ontvangen. (De eerste die zich melden ontvangen de kaartjes)